Blog

Hogyan dolgozunk?

Hogyan dolgozunk?
Minden munkánknál a lehető legtöbb információt megpróbáljuk megtudni ügyfelünktől. Kérdezünk, meghatározzuk a gyártási folyamat bonyolultabb vagy költségnövelő részeit. Javaslatot teszünk ezek helyettesítésére, egyszerűsítésére. Munkánk során folyamatos a kapcsolattartás, ezért nyomon követheti, hogy áll a produkció.

Ha csak egy ötletem van?
Segítünk! Mivel minden produkció egy ötlettel kezdődik, elég ha ezt elmondja nekünk. Ezeket papírra vetjük kialakítjuk a stílust minden részletre kiterjedően.

Mennyibe kerül?
Mivel minden 3d animáció, rendezvény, vagy fényfestés egyedi, ezért nekünk sincs pontosan kiszámolt árjegyzékünk. Az igények felmérése után fogunk árajánlatot adni. Egy másik út is lehetséges. Mondja el nekünk, hogy mi a rendelkezésre álló keret az animáció gyártására. Mi ez alapján elő fogunk állni a tervekkel.

Hogyan lehetne olcsóbb?
Rengeteg, az interneten megvásárolható alapanyagot fel tudunk használni egy-egy gyártási folyamat során. Minimális átalakítással könnyen az egyedi igényekhez lehet alakítani őket.

 

 

Ügyfeleink

Galéria

3D Graphics | Motion Grapghic Design

Concept Art

Showreel – Videók

 

VFX Showreel 2024

Event Showreel 2024

 
Zsolnay Fényfesztivál 2019

 

Előadásunk a Video Mapping European Center szervezésében

Kreativitás szenvedéllyel

  • Rendezvényét vizuális showelemekkel gazdagítaná?
  • Filmes utómunkákra keres profi grafikus csapatot?
  • Reklámfilmre van szüksége?
  • Ügyfeleinek látványos prezentációkkal készülne?

Ötletét szeretné képernyőn, színpadon, épületen viszont látni? Mondja el nekünk, megvalósítjuk!

3d grafikus csapatunk több éves produkciós tapasztalattal rendelkezik. Kreatívak és gyorsak vagyunk, szeretünk alkotni. Gyerekkorunkban nem a filmet néztük, hanem, hogy mit csináltak rajta animációval. Az elmondott ötletek már mozgóképként peregnek a fejünkben.

Szeretjüwek a kihívást, így minden ránk bízott feladatot örömmel végzünk el a koncepció kialakításától kezdve a 3D tervezésen/animáción, VXF munkákon át a végső produktum elkészültéig.

 

Our Vision

 

 


CEO AND VISIONAIRE

Jack Hughman

Our vision is to create beautiful websites that are easy to customize.

 

Join us