Blog

Csepeli jégpark

A csepeli Szent Imre téren elhelyezkedő 750m2-es korcsolyapálya látványterve. a Pálya különlegessége, hogy egy 2,5m széles 150m hosszú jégfolyosó is tartozik hozzá.


Mercedes CLA 2019

Mercedes CLA 2019 modell leleplező műsora a Mercedes kecskeméti gyárában.

Rétegelt hálóvetítés, táncosokkal, és interaktív vetítéssel

 

Glow

2 darab 3 perces interaktív táncműsor.

A show elemeket igény szerint céges arculatra alakítjuk.

Heel

Orvosi vizualizáció

gyógyulási folyamat bemutatása

A projekt elsődleges célja volt bemutatni, hogy milyen hasonlóságunk van a tengeri élettel, mit hoztunk magunkkal a génjeinkben és ez hogyan befolyásolja regenerálódásunkat.

Pillanatkép a seb gyógyulását ábrázoló jelenetből.

Speciálisan megtervezett látvány a sejtszerkezet bemutatására.

Breitling Exclusive Party

Exkluzív rendezvény

Tematikus hangulat – 26 projektorral

A rendezvény hangulata a Breitling küldetését, életérzését tükrözte vissza a tematikus hanglatával. Művészi, stílusos, szabad hangulatot sugárzott a vetítés, melyet 360 fokban láthattak a vendégek minden felületen. A loft lakás newyorkban, az alpesi hangár svájcban, és a luxus nyaraló Hawai szigetén.

Balaton Sound 2018

Posztapokaliptikus buli

Az új színpadi külső

Hosszú évek után megújult a Balaton Sound színpada, melynek kivetítőire gyártottunk tartalmat. A posztapokaliptikus stílusban megalkotott látvány egy elhagyott városban, sivatagban, víz alatt majd a Balaton parton tárulkozott a közönség elé.

VJ szett a Rádió 1 színpadán

A nagyszínpad látványának újraálmodása mellett a Rádió 1 színpad fellépői is új VJ szettet kaptak.

Hatalmas buli

A végeredmény

A végeredmény egy átfogó, és a teljes rendezvény idejét lefedő vizuális tartalom lett, melyet a fellépők, DJ-k igényeire szabhattunk, mind a logók, nevek vagy a DV pultra programozhatóság szempontjából.

DART | ALPHA

Egyedi tervezésű látvány

Interaktív színpadi háttér, vetítéstechnika, drón show

Alpha olyan akár egy ritka gyöngy, ősi ereje, újító szellemisége viszi előre a körülötte lévők életét. Technológiához való viszonyunk szinte már nélkülözhetetlen része az életünknek, egy kompromisszummentes fizikalitás, ám ez csupán a kezdet.

Nem csak a színpadon játszott a társulat.

A vetített hálónak köszöbhetően a közönség valós térérzettel élvezhette a műsort. Ezzel együtt a drón, és a táncos duettje kilépett a színpadi keretekből, és a közönség körül, a nézőtéren adta elő a műsort. Ezzel prezentálva: a technológiának nem lehet határt szabni.